Látjátok feleim, szümtükhel...

Olyan helyen élünk, ahol úgy tűnik, hogy végleg kigyűrűzik a gyűlölet, és egyre nyíltabban nyer teret és fertőz el eszmét. És ennek irányítója a hatalom, aki talán maga sem sejti, hogy mi az, amit szabadjára engedett, de az is lehet, hogy sejti, csak már gyenge ahhoz, hogy gátat vessen neki.

Tegnap a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója, holmi Demeter Szilárd az Origón egy igencsak érdekes beszámolóval örvendeztette meg az arra fogékonnyá vált népet. Most összefoglalhatnám, lényeg annyi, hogy Soros György és a gázkamra szerepelt benne, előbbi üzemeltetésében és a mi áldozatként való bemutatásunkkal.

Nos, ez a faszi alapból egy seggfej volt. Tőkés László karolta fel, és onnantól vált a magyar politika egyik rombolóágyújává. Az én szememben nem több egy árulónál, aki cserbenhagyta az erdélyi magyarságot, és az Erdélyből való távozással hozzájárult az ottani közösség számbeli csökkenéséhez. Mert ugye, politizálni ott is lehetne.

Ez a csávó most éppen egy irodalommal foglalkozó intézmény vezetője, azaz a magyar kultúra egyik "építőkövévé" kellene válnia, és hát válik is, úgy, hogy azért még a hatályos magyar törvények értelmében is börtön várna rá.A nettó antiszemita írás ugyanis mindenkinél kiverte a biztosítékot, és láthatólag Demeter nem jutott el oda, hogy tudja, hogy a holokauszttal nem viccelünk. Viccel vele a kurucinfó, és ők is amerikai szerverről teszik, hiszen pontosan tudják, hogy itthon ez bűncselekmény. Normális, épeszű ember ugyanis nem viccel több millió ember halálával, családok millióinak tragédiájával. Azok után meg főleg nem, hogy félmillió nemzettársunkat végezték ki. Nála a kivégzők helyébe ma Soros György lépett.

A párhuzam annyiban stimmel, hogy Soros György valóban járt ilyen táborban, csak akkor még a kivégzendők között szerepelt. 

Ennek a baromnak (nincs rá emberibb jelző) ugyanis nagyon fontos volt ezt párhuzamba hozni, hogy kielégíthesse a gyűlölködésre vágyó fekete ösztöneit, amiket gyakorlatilag 75 éve kiirtottak erről a kontinensről. Nettó náci szöveget emberemlékezet óta nem hozott le újság véleménycikként, az pedig főleg nem fordult elő, hogy ez a kormánypárt gyakorlatilag szócsöve lehessen.

Az, hogy Orbán Viktor egyetért-e vele, az hamarosan kiderül. Ne legyenek azonban illúzióink, az Origo nem hozta volna le a cikket anélkül, hogy erre nem kapott volna "felülről" engedélyt. Tudjuk, hogy az MTVA-szabály ("itt nem az ellenzéket támogatjuk") érvényes, és az egész kézivezérléssel működik, ráadásul jelent már meg Rosenberg-írás, ami miatt épp per folyik.

Ha Orbán Viktor ezt az embert visszahívja, egyben személyesen fel is jelenti, akkor nyilvánvalóvá teszi, hogy elítéli ezt az eszmét. Amennyiben ezt nem teszi meg, azzal is nyilvánvalóvá teszi, csak azt, hogy teljesen magáénak érzi azt.

A hazai zsidóság szervezetei, a MAZSIHISZ és a kormánybarát Köves Slomó szerint is túllőtt az ürge a célon. Az pedig, hogy utóbbinál is túllőjenek a célon, az egész ritkán szokott előfordulni.

A gyűlölet nem csak az irodalomban burjánzik. A kormány gépezete ugyanis ezerrel dolgozik azon, hogy a szabadságra utaló kiskapukat úgy falazza be a jogrendszerben, ahogy Rákosiék tették azt a Gellérthegyi templommal. Utólag, és trehányul.

Miután a Színművészetisek gyakorlatilag nem engedték be a fejük fölött választott vezetőséget, és hiába rendelték a százezredes urat az élre, érezhető volt, hogy jogi alapot kell teremteni arra, hogy leszámolhassanak velük. Ez a kormány ugyanis gyűlöl mindenkit, és le is számol azzal, aki nem ért egyet vele (ahogy azt Oroján is megmondta!), így megszületett a jogszabály, miszerint bármelyik egyetemen érvényteleníthető a félév, ha a vezetőség úgy akarja. Itt természetesen, a vezetőség mindent úgy akar, hogy ne legyen jó az egyetemnek.

Hiába szólalt fel ez ellen maga a kormány által kijelölt oktatási jogok biztosa, hogy bizony, ez Alaptörvényellenes cselekedet lenne, de ez egyáltalán nem érdekelte a kézivezérlésű zsebdiktatúrát, hiszen az Alaptörvényt úgy módosítja, ahogy akarja, és gyorsan hozott is egy kormányrendeletet. Az, hogy ez alacsonyabb rangú az alaptörvényüknél, az nem fontos, hiszen a Kúriában "hazafiak" vannak.

Itt tartunk, "ýſa pur eſ chomuv uogmuc". Így ezek után, hozzád szólok, kedve Fideszes szavazó. Mi az okod arra, hogy ezek után, józan paraszti ésszel támogatod őket? Ne gyere azzal, hogy GYÚRRCSÁNY, mert ő már annyira régen volt, hogy a legfiatalabb szavazók nem is emlékeznek rá. Én sem támogatom, de ti, sokkal többen vagytok mint az ő támogatói. Ne mond azt, hogy nincs jobb, mert ők se jók. Te se akarod a gyereked gyűlöletre nevelni, ahogy téged se arra neveltek, hogy gyűlöld azokat, akik máshogy gondolkodnak.

Ezek után, csak arra kérlek, hogy tedd föl magadnak a kérdést, hogy "Miért támogatom őket? Ezért?"