Nemzeti és kereszténydemokrata értékrendről

Muszáj foglalkozni vele, hogy mit is jelent ma Magyarországon nemzeti konzervatív értékeket vallani, és hogy miket tesznek azok, akik ezt kifelé hirdetik, belülről pedig csúnyán elárulják.

Nos, nem titok immár továbbá, bár ezt nem magától a Fidesztől tudjuk, hogy az alapító atyja, a szellemi vezetője, Szájer József lebukott, mégpedig egy brüsszeli homoszexuális, illegális orgián, és sajtóhírek szerint Szájer úr éppen az ereszen át próbált menekülni, nehogy azonosítsa a rendőrség. Sajnos, a belgák nem balgák, így nekik is feltűnt egy magyar pókember a falon, aki miután újra a saját lábain állt, kénytelen volt azonosítani önmagát.

A baj az, hogy Szájer József egy olyan ember, aki a Fidesz alapítói közül a mai napig politikailag aktív, és több, társadalompusztító intézkedést sikerült hoznia, illetve az Alaptörvénybe emelnie. Köztük saját közössége, a melegek ellen is.

Engem nem érdekel Szájer József magánélete. Sajnálom, hogy ilyen szituációba keveredett, függetlenül attól, hogy maga a felelős a történtekért. Sajnálom továbbá azért, mert látszatházasságba kényszerítették Handó Tündével, valamint azért, mert őt magát brüsszeli pályára állították. Lehet ragozni, szépíteni, de Szájer homoszexualitása nem fért bele a párt itthon vállalt értékrendjébe. 

Ugyanúgy, ahogy számos fiatalt, akihez a konzervatív nézetek állnak közel, őt is kihasználták. Ragyogó diplomata, akinek erős brüsszeli kapcsolatai vannak, amiket bizony igénybe kellett venni, hiszen hazánk rendszeresen rapporton van. Hetes cikkely, jogállamiság, vétó, és akár sorolhatnánk egész sokáig. Rengeteg fiatal dolgozik a Fidesznek meggyőződésből, és eltakarja maga elől azt a valóságot, amit a párt képvisel. Ugyanis hazánk már régen ne épül, hanem bomlik. A Fidesz előtt nem volt kétpólusú a rendszer, nem volt a Jobbik és a Kurucinfó sem baloldalinak titulálva, és nem hazudtak olyanokat, hogy Magyarország jobban teljesít. 

A mai ügy tanulsága: Meseország a Fideszben sem mindenkié.

Szájer József élhetett külföldön, ahol a melegek megkapták az egyenlő jogokat. Élt, és élhetett is vele, szabadon élhetett, jól fizető állással, miközben olyan feladatokat végzett el itthonra, ami tovább súlyosbította a társadalmi szakadékokat. Az őt kiküldő párt megtiltotta az örökbefogadást az azonos nemű pároknak, mert úgy gondolja, hogy sokkal jobb drogosként felnőni egy alulfinaszírozott otthonban, mint esetleg egy szerető környezetben. Ez ellen, Szájer József semmit sem tett. Ma már nincs melegházasság, nincs egyenlőség, csak egyenlők vannak, és még egyenlőbbek. Ezért Szájer Józsefet és a pártját lemoshatatlan felelősség terheli.

Annyiban különbözik Borkai Zsolttól, hogy tudomások szerint ő nem lopott. Nem is igazán volt rászorulva a 8ezer eurós fizetés (+költségtérítés) mellett, neki az volt a plusz, hogy a brüsszeli liberális levegőn élhessen. A Fidesz  működése azonban egyértelmű, hogy nem számít, mit és hogy dolgozol, ameddig nem ártasz a pártnak, jó dolgod van. Borkai kurvázhatott, kiárulhatta Győrt, Demeter nyugodtan nevezheti Sorost Hitlernek, a brüsszelieket liberárjáknak (jelentsen is bármit), és Szájer József is koslathatott a férfiak után, hiszen mindannyian odaadták magukat és a lelküket a pártnak, akik használat után egyszerűen csak bevágják őket a fiókba. 

Közben pedig elképzelem a hazai becsületesen dolgozókat, akik templomba járnak, akik számára az adott szó érték, akiknek a család az első. Tudom, hogy rengetegen vannak ilyenek, és kíváncsi vagyok, hogy ők mit érezhetnek. Nagy részük sosem tudja meg, hogy mi történt, mert ezekről a hírekről nem számol be a közmédia. Ez ugyanis, a Fidesznek nem közügy. Az, hogy nem számol be, az egy másik dolog, ezért majd hírhamisító biztos ülni fog.

Borzasztó, hiszen nemzeti emberként is nehéz elképzelni, hogy a Fidesz az emberek érdekeit nézi. Nem számít neki, hogy mit gondolsz az életről, nem érdekli őket a konzervativizmus. Őket a gátlástalanság, és a hatalom érdekli. Semmi más, hiszen többet már nyerni nem tudnak, nekik csak vesztenivalójuk van. Közeledik a 2022, és ha borul a dominó, akkor licitálva fognak egymásra vallani. Régi matematika, hogy semmi sem tart örökké, és miután Orbán már többet volt kormányfő, mint Tisza, ezért sejthető, hogy ez a sikerszéria sem lesz az örökkévalóságig szóló történet.

Nehéz azt látni, hogy itt nem a feudális értékrend védelme zajlik, a harc lényege, hogy minden legyen pártirányítás alatt. Akár az életed is. Miután használtak, eltesznek és reaktiválnak, ha maguktól nem megy valami.

Valahogy úgy,  ahogy az Ossian énekli: "Készen kapod minden célod..."

Itt hagyom a végére: