Meleg helyzet

Tegnapi nap folyamán végre valahára megszavazták az a törvényt, ami büntethetővé teszi a Kaleta féle tetteket. Csak hogy tisztázzuk, ő volt a kormánynak az a nagykövete, akit dél-amerikai kiküldetéséből menekítettek haza, hogy aztán félhavi fizetésének befizetésére kötelezték. Csak érzékeltetve, ezért Peruban néhány év börtönt kapott volna, ahonnan valószínűleg sosem szabadult volna.

Valóban nagyon aktuális volt a kérdés szabályozása, hiszen ki lehet jelenteni: A gyermekek nem lehetnek alanyai szexuális vágynak. Semmi nem jogosíthat fel arra senkit, hogy gyermeket bántalmazzon, és nem adhat lehetőséget arra, hogy ez büntetlenül maradjon.

A nagy baj az, hogy a mai magyar kormány, amely beterjesztette ezt a javaslatot, mérhetetlenül gonosz. Eddig is napról napra volt rosszabb itthon, ahogy távolodunk a genti, bordeauxi, torinoi életszinvonaltól, de most sikeresen tudtunk újabb mélységekhez süllyedni, ahol még nem járt sosem ez az ország.

A pedofilellenes törvény sorai között ugyanis elbújtattak egy, a pedofilokat a homoszexuálisokkal összevető sort is. Teljesen egyértelmű volt a szándék mögötte:

- a magyar kormány végtelenül aljas volt eddig is a kiszolgáltatottakkal, tehát ezen a szinten nincs változás

- a helyzet csapda volt: ha az ellenzék nem szavazta volna meg, akkor holnaptól a youtubén az fürödne, hogy bizony a baloldal pedofilsimogató

- a kormány öngólt rugott, hiszen a Jobbik megszavazta a törvényt, ezzel pedig a kitervelt csapdába bizony önmaguk sétáltak bele. De majd utólag kiderítik, hogy mindez bizony "Gyurcsány parancsára" történt.

A kormány problémája a homoszexuálisokkal köztudott. A rendszer szellemi alapjait lerakó Szájer Józsefnek egy ereszcsatornán kellett menekülnie egy ilyen buliból, majd utána távoznia a Fideszből is. Köztudottan melegellenes politikusaik vannak, akik ellen régen eljárás zajlik, ilyen például Boldog István, aki egy egyszerű tolvaj, de a párt mégsem adja ki, tekintve, hogy az ő személye biztosítja a kétharmados többséget. Így látható, hogy lehet a melegellenességből tőkét kovácsolni.

A nagy baj az, hogy a törvény még a látszatra sem ad. Úgy fogalmaz, hogy tilos megjeleníteni bármit, ami a homoszexualitáshoz köthető 18 év alatt. Ezzel az a gond, hogy bizony vannak ma Magyarországon olyan 18 év alattiak, akik homoszexuálisok, és minden fölötte lévő volt ugye egyszer alatta is. A homoszexualitás "reklámozása" már ugya alapból marhaság, hiszen ez egy állapot, és nem egy termék. Ebből kifolyólag reklámozni sem lehet, hiszen nincs a végén termék, ami értékesítésre kerül.

Ellenben ezzel sikerült 1.200.000 emberbe csutkára belerugni Magyarországon. Csak hogy nagyjából lásd, egy átlag társadalom 8%-át teszi ki körülbelül a homoszexuálisok. Ez az arány itthon ennyi embert jelent. Újabb értelmezés, hogyha ezek az emberek egy pártra szavaznának, és mindannyian, abból komoly kormányzásra esélyes formáció jelenne meg a parlamentben.

Egy homoszexuális fiatallal szemben ma olyan elvárások vannak a társadalmon belül, amit a kora miatt nagyon nehéz kezelnie. Hiszen nyilvánosan nem tudja megölelni a párját, korlátozva van a szerelemhez való joga, és méltóságában meg van alázva azért, mert nem úgy szeret, mint a többségi társadalom. A fiatalok nagyon gyakran nem kapnak megfelelő segítséget, és nemrég ezért lett öngyilkos egy 13 éves fiatal is. A szülőknek a veszteség pótolhatatlan, a kormány empátiája pedig mérhetetlen.

Egy normális társadalomban az a legnagyobb bűn, hogyha az ember csendben marad akkor, amikor más csoportot kipécéznek maguknak a hatalmon lévők. Legyünk őszinték, ki a máriás retek akar a KDNP normalitásában élni? Szerintük ugyanis most győzött a normalitás. Szerintük normális, hogy az alkoholista Pállfyból nagykövet lehet Írországban, szerintük normális, hogy Bayer Zsolt meg Rákay Kálmán bagóért juthat sok tízmilliót érő ingatlanokhoz, míg másoknak egy önkormányzati bérlakást se biztosítanak. Szerintük normális, hogy Kína behozza ide a saját kis egyetemét, miközben az évek óta amerikai diplomát biztosító CEU-t meg kirugdossa innen. Szerintük ez a normális világ, de én nagyon remélem, hogy ennek a beteges normalitásnak végre vége szakad '22-ben, és el is lesznek számoltatva, de mindenért.

Ungár Klára egyszer azt mondta, hogy a fideszben is vannak melegek, ilyen Szájer József, és Kocsis Máté is. Előbbivel, mint azóta kiderült, igaza volt. Most úgy tűnik, a fóbia alaján, hogy az utóbbinak is lehet valóságalapja. Ami normális világban nem is lenne gond, de itthon sajnos messze vagyunk a normalitástól.