Üzenjük a Kormánynak, hogy nekik is be kell tartaniuk a magyar törvényeket!

Gyöngyöspata ügyében olyan mértékű hülyeségáradat zajlik, hogy azt gyakorlatilag nagyon nehéz komolyan venni. A kormányunk, ami gyakran hangoztatja, hogy ők a magyar emberek akaratát képviselik, viszont éppen akkora kavarást hajt végre az amúgy is ezer sebből vérző közéleten, hogy ilyet tényleg régen láttunk.

A goebbelsi recept eddig tökéletesen működött. Ahogy a náci Németországban a zsidók, itt Soros és hálózata lett kikiáltva főellenségnek, csak ugye, akinek egy pici agya van, és tud gondolkodni (ugye, a józan paraszti ész), az láthatja, hogy az egész egy mantra, egy hazugság, és bár itthon az elbutított tömegek egy része fogékony rá, az látható, hogy az ország nagy része magasból tojik az egészre. Ráadásul pont sikerült felderíteni a kormánynak, hogy külföldön sose hitték el az egész Soros-sztorit (én is megmondtam volna nekik, egymilliárdért. Nekik aprópénz, én pedig egy életre boldog lennék) és a nemzetközi hírek bizony túl fogják szárnyalni a mesterségesen kreált butaságbuborékot. 

Ez bizony, kormánypárti szempontból nagy baj, hiszen ha nincs kitől megvédeni az országot, akkor bizony az embereket sokkal jobban fogja zavarni az az igen tekintélyes mértékű lopás, ami lassan már a négyzete annak, amit anno Gyurcsányék alatt loptak a politikusok. Akkor pedig rendszerváltás jön, és azután a Nemzeti Együttműködés Rendszere és annak fontosabb tagjai mind egy Markó utcai emeleten fognak koncentrálódni.

Ezt pedig nagyon szeretnék elkerülni (elodázni), így le kellett dobni az újabb ellenségképet:

A rasszizmust

 

Gyöngyöspatai cigányok. Fotó: Czimmer Tamás, Magyar Narancs.

A kormányfő ugyanis kipécézte magának a hazai cigányságot, amiért a gyöngyöspatai iskolában ellenük elkövetett törvénysértések miatt a Bíróság 100millió forint kártérítésre kötelezte az államot. Persze, ahol Lőrinc havonta keres egymilliárdot, oda azért beleférne a 100 millió kifizetése (3 napi melója!) dehát cigányoknak fizetni a magyarok nem fognak!- jelentette ki a miniszterelnök. Ezután persze összekötötte az egészet a régi ellenséggel is, hogy az egész sorosista ügyvédek machinációja. Ugye milyen trükkös kis szalonfasiszta lett a miniszterelnökünk? :)

Ez az egész három dolog miatt sántít, de rohadtul:

1. A Bíróság a magyar törvények, a NER törvényei alapján ítélte el az államot. Oké, egyértelmű, hogy ez a kivétel, ami erősíti a szabályt, hogy eljuthatott ítéletig a dolog (Polt úr az ilyeneket sztornóztatja), de az, hogy a kormányfő bejelenti hogy ők bizony felfüggesztik a kifizetést, mert az igazságtalan, az teljesen nonszensz.

Egy, mint miniszterelnök, bele se szólhat egy másik hatalmi ág működésébe, de ezen meg se lepődünk, eddig is tette, csak a háttérbe. Neki se tűnik fel, hogy épp kamera előtt csinálja. De maga a kijelentés a magyar igazságszolgáltatás megalázása, ledegradálása, és egy lépés annak a felszámolása felé is.

Kettő, mint kormányfőnek, feladata a törvények végrehajtása, és nem a parlament felszólítása azok megváltoztatására. Ezért is a kormány a végrehajtó hatalom, de ugye, ez neki, mint egyszemélyes hatalomgyakorlónak, fel se tűnik. 

2. Az állami ajánlat szerint Gyöngyöspatán képzéseket indítanának, ebben az értékben. Egy, hogy még ezt is el akarják lopatni, az már maga a nehezen elképzelhető abszurdum. Másodsorban, hogy a kormányfőnek egyből csak egy bírósági ítélet után jut eszébe az, hogy képzéseket kellene indítani vidéken? Ugyan vajon hogyan tudnak azok az emberek kitörni a szegénységből? Valószínűleg a tanuláson keresztül, de ugye ez eddig nem volt jellemző.

Gyöngyöspata ilyen téren egy állatorvosi ló, pontosan megmutatja, hogyan szarja le a Fidesz magasról az országot. Ha rajtuk múlna, maguktól sehol se indítanának képzéseket, hiszen minél tudatlanabb vagy, annál inkább függsz a kormánytól, és retteghetsz a roma-migráns Sorostól és a bérenceitől.

3. A Bíróság ítélete szerint az állam elvesztette a pert (A tankerület fenntartója az állam, ezért ebbe nem mennék bele). Úgy tűnik, hogy miután kimondták, hogy az állam bűnös, az elkezd alkudozni, hogy inkább így és így meg úgy szeretné a büntetését letölteni.

Nem durva? Képzelj el egy gyilkost, aki közli, hogy inkább az életfogytot mondjuk ledolgozná 10 év alatt és kész, vagy egy pedofilt, aki közölné, hogy inkább vesz egy csokit csak hogy ne haragudjanak rá. Teljes elmebaj, a valóságtól való totális elrugaszkodás az, hogyha egy perben vesztes fél akarja eldönteni, hogy szeretné a büntetését letölteni.

Üzenjük tehát a magyar kormánynak, hogy tartsák be a magyar törvényeket!